Deurkozijnen

De goedkoopste deurkozijnen van Nederland

Een deurkozijn van hardhout kopen bij houtenkozijnenloods.nl? Dat loont en heeft vele voordelen. Bij ons kun je je deurkozijn online kopen, rechtstreeks bij de fabrikant. Hierdoor bespaar je veel geld en tijd. De kwaliteit en service blijft hetzelfde als bij een traditionele winkel. We houden van snelle communicatie, en zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je wil. En lagere kosten voor ons, zorgen voor scherpere prijzen voor de klant. Gegarandeerd de laagste prijs hardhouten deurkozijnen van Nederland!

Kwalitatieve, scherp geprijsde deurkozijnen

Onze houten deurkozijnen zijn ook nog eens scherp geprijsd. Wij streven de filosofie na dat een product met een hoge kwaliteit niet perse duur hoeft te zijn. Houtenkozijnenloods.nl beschikt over een webshop, waardoor er wordt bespaard in de vaste kosten. Je bestelt namelijk rechtstreeks bij de fabriek! Dit kunnen wij weer doorrekenen in de prijs van de kozijnen voor jouw deur. Dit zorgt ervoor dat je de scherpe prijs heeft van een webshop maar wel de goede service van een daadwerkelijke winkel.

Houten deurkozijnen specialist

Ben je op zoek naar goedkope houten deurkozijnen van kwalitatief hardhout? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Houtenkozijnenloods.nl is al jaren dé specialist op het gebied van houten kozijnen en heeft de juiste vakmannen in dienst om jouw op maat gemaakte deurkozijnen te fabriceren. Welke deurkozijnen wil je hebben? Wij gaan het voor je regelen. Onze kwalitatief hoogstaande houten kozijnen zijn bestemd tegen weersinvloeden en geluidshinder. Voorgaande zorgt ervoor dat de nieuwe kozijnen zo lang mogelijk mooi blijven.

Houten deurkozijnen kopen

Bij Houtenkozijnenloods.nl nieuwe deurkozijnen kopen? Houtenkozijnenloods.nl beschikt over een ruim assortiment houten deurkozijnen. Een nieuwe buitendeur met kozijn nodig? Bij Houtenkozijnenloods.nl helpen wij je graag. Nieuwe deurkozijnen kopen is niet iets wat je zo snel online doet, dat snappen wij heel goed. Daarom gaat het bestel- en koopproces bij ons samen met goede, snelle wederzijdse communicatie.

Simpel online besteld

Voordat wij een uiteindelijke start maken met het produceren en op maat maken van de kozijnen zorgen wij ervoor dat je eerst de bouwtekeningen te zien krijgt. Wij zullen nooit starten zonder jouw uiteindelijke goedkeuring. Na de ontvangst van de bouwtekeningen kun je nog eventuele opmerkingen of aanmerkingen doorgeven waarna wij een definitieve tekening maken en starten met het proces. Hoe sneller wij je goedkeuring hebben op de technische tekening, des te te sneller je de houten deurkozijnen in ontvangst kan nemen. Meer weten over het bestelproces? Neem dan een kijkje op onze ‘stappenplan‘ pagina.

Levertijd

Onze kozijnen worden gemiddeld tussen de 4 en 6 weken geleverd. Dit kunnen wij zo snel realiseren omdat wij het gehele proces in eigen handen hebben. Een eigen high-tech werkplaats met eigen personeel en eigen materialen. Je hebt de keuze uit verschillende types deurkozijnen. Deurkozijnen met zijlicht, bovenlicht of een combinatie van die twee, bijvoorbeeld. Bij Houtenkozijnenloods.nl verkopen we ook houten raamkozijnenhouten tuindeuren en houten schuifpuien. Onderstaand kun je een keuze maken uit de diverse deurkozijnen.

Maak jouw deurkozijn op maat

Al onze producten worden 100% op maat gemaakt. Bij elk product heb je de keuze uit verschillende opties om jouw deur helemaal naar wens te maken.

Kies onderstaande onderdelen voor jouw deurkozijn

Kun je een extra optie niet vinden om jouw deurkozijn helemaal naar wens te maken? Laat dit dan weten, we kijken graag met je mee.
×