Raamkozijnen

De goedkoopste raamkozijnen van Nederland

Ben je op zoek naar een kozijn van hoge kwaliteit maar met een lage prijs? Al onze producten worden gemaakt van Mahonie, een echt kwaliteitsproduct. Koop je een kozijn bij Houtenkozijnenloods.nl? Dan profiteer je van vele voordelen. Je koopt je kozijn namelijk rechtstreeks bij de fabrikant. Je bespaart daarom veel geld en tijd. We houden van snelle communicatie, en zorgen er altijd voor dat je precies krijgt wat je wil. Omdat we geen winkel hebben, hebben we lagere kosten dan andere leveranciers. En lagere kosten voor ons, betekent scherpere prijzen voor de klant. Gegarandeerd de laagste prijs hardhouten kozijnen van Nederland!

Toont alle 34 resultaten

Houten raamkozijnen specialist

Overweeg je het aanschaffen van houten raamkozijnen? Je bent zeker niet de enige! Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen ervoor om houten kozijnen te laten plaatsen. Dit meestal omdat houten kozijnen een charmante, ambachtelijke en warme uitstraling geven aan een ruimte. Onze hardhouten raamkozijnen worden naar jouw specifieke wens geproduceerd en bieden bescherming tegen geluidshinder en weersinvloeden. Onderstaand zie je al onze diverse types raamkozijnen die we momenteel (online) aanbieden. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende types kwalitatieve kozijnen: vaste kozijnendraairaam kozijnen en draai/kiep raam kozijnen. Staat je model er niet bij? Laat het even weten. We maken al onze producten op maat, dus we helpen je graag. Voordat je raamkozijn daadwerkelijk in productie wordt genomen ontvang je van ons altijd eerst een technische tekening. Mocht je hier nog wijzigingen op willen aanbrengen dan is dit uiteraard geen probleem! We zullen nooit in productie gaan zonder je uiteindelijke goedkeuring. Hoe sneller wij goedkeuring hebben van de tekeningen, hoe sneller uiteraard de kozijnen kunnen worden geproduceerd en geleverd. Dankzij deze manier van werken zorgen wij ervoor dat al onze klanten tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat, en daar draait het om!

Houten raamkozijnen kopen

Ben je van plan houten raamkozijnen te kopen? Bij houtenkozijnenloods.nl kun je je raamkozijnen online bestellen. Vanwege de drukke hedendaagse consument hebben wij bewust gekozen hier een webshop voor te beginnen. Door middel van duidelijke keuzemogelijkheden en goede wederzijdse communicatie zorgen wij ervoor dat de service van een traditionele winkel gewaarborgd wordt. Daarnaast zorgen wij er hierdoor altijd eerst voor dat je weet of de maten en bouwtekeningen van de kozijnen kloppen, voordat je ervoor hoeft te betalen. Daarnaast zijn de producten die we leveren altijd op maat gemaakt en van hoge kwaliteit. Vanwege het online bestel- en communicatieproces gaat het proces snel en gemakkelijk, maar je kunt altijd zeker zijn van goede service en kwaliteit. Wil je voordat je je kozijnen besteld, eerst nog iets meer weten over het bestel- en productieproces? Neem dan snel een kijkje op onze stappenplan-pagina.

Levertijd raamkozijnen

Onze raamkozijnen hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. En dat is snel geleverd! Dit kunnen wij bij houtenkozijnenloods.nl realiseren omdat onze website direct gekoppeld is aan onze eigen fabriek. Zodra je bestelling is binnengekomen gaan wij gelijk aan de slag met de bouwtekeningen. Zodra je akkoord geeft, gaan de vakmannen van houtenkozijnenloods.nl direct aan de slag. Wist je dat je niet perse direct hoeft te betalen? Je kunt kiezen voor "betalen na technische tekening". Je plaatst geheel vrijblijvend een bestelling waarna wij aan de slag gaan met de bouwtekeningen. Zijn deze klaar dan sturen wij ze naar je op. Ben je tevreden dan geef je akkoord en maak je het bedrag over. Ben je toch van keuze veranderd? Geen probleem, dan geef je dat door en worden er geen kosten in rekening gebracht. Onderstaand zie je onze kwalitatief hoogstaande kozijnen die tegen een scherp tarief aangeboden worden. We hebben vaste kozijnen, draairaam kozijnen en draai/kiep raam kozijnen. Voor ieders dus wat! Bekijk ook eens onze houten deurkozijnenhouten tuindeuren en houten schuifpuien.
×