Draai-Kiepramen

De goedkoopste draai-kiepramen van Nederland

Ben je op zoek naar een kozijn met draai-kiepraam? Onze kozijnen worden gemaakt van Mahonie, een echt kwaliteitsproduct. Bij Houtenkozijnenloods.nl koop je je draai-kiepramen met kozijn rechtstreeks bij de fabrikant. Je bespaart hierdoor veel geld en tijd. We houden van snelle communicatie, en zorgen er altijd voor dat je precies krijgt wat je wil. Omdat we geen winkel hebben, hebben we lagere kosten dan andere leveranciers. En lagere kosten voor ons, betekent scherpere prijzen voor de klant. Gegarandeerd de laagste prijs hardhouten draai-kiepramen met kozijn van Nederland!

Houten raamkozijnen met een draai-/kiepraam specialist

Ben je op zoek naar kozijnen met een draai-/kiepraam? Dan ben je bij houtenkozijnenloods.nl op de juiste plaats! Wij kijken graag met je naar de juiste oplossing. Wellicht zoekt je een kozijn met een raam dat je kunt openen. Dan raden wij graag bovenstaande modellen aan. Ze draaien en kantelen naar binnen en hebben allemaal GU draai- en kiepraambeslag en een Deventer kaderprofiel. Dit speciale profiel helpt tocht en geluidsoverlast te voorkomen. Het feit dat het raam naar binnen draait en kantelt, maakt het bovendien handiger schoon te houden. Veel mensen gebruiken deze kozijnen bij hun dakkapel of slaapkamer. De dubbele functie geeft je de mogelijkheid om op twee manieren te ventileren. Dit zijn de kwaliteitskozijnen waarmee we je graag helpen.

Op maat gemaakte draai-/kiepramen

Onze kozijnen met een draai-/kiepraam worden op maat gemaakt door onze gespecialiseerde en vooral gepassioneerde vakmannen. Houtenkozijnenloods.nl heeft specifiek de keuze gemaakt om een webshop te starten en geen fysieke winkel. Dit zorgt er voor dat je als consument minder betaalt dan ‘normaal’ voor dezelfde kwaliteit houten kozijnen omdat we de vaste lasten van een fysieke winkel niet hebben. Echter bieden wij wel de service van een fysieke winkel omdat wij de gehele dag via telefoon en e-mail te bereiken zijn. Heb je nog vragen over het productie/bestelproces? Neem dan een kijkje op onze stappenplan pagina. Werking van een draai-/kiepraam

De voordelen van een draaikiepraam

Een draai-/kiepraam heeft het voordeel dat ze naar binnen kunnen draaien en kunnen kiepen. Je kunt het raam van binnen en buiten goed schoonmaken door de draaistand te gebruiken. Het voordeel hiervan is dat je niet op een hoge ladder hoeft te gaan staan om de buitenkant van het raam te onderhouden. Wanneer je een ruimte in je woning wil laten ventileren, dan kun je het raam in de kiepstand plaatsen. Hierdoor hoef je het raam niet volledig open te zetten en kunt je de gewenste ruimte geleidelijk aan laten ventileren. Het draai-/kiepraam kan gesloten worden door de raamkruk naar beneden toe te draaien. Naast draai-/kiepramen verkopen wij ook tuindeurenschuifpuien en deurkozijnen.
×