Schuifpuien

De goedkoopste schuifpuien van Nederland

Ben je op zoek naar goedkope houten schuifpuien voor in huis? Bij Houten Kozijnen Loods koop je je schuifpui rechtstreeks bij de fabrikant. Dit scheelt veel tijd en geld. En onze schuifpuien zijn altijd van hoge kwaliteit, geproduceerd met de beste materialen. En onze service is net zo goed als je gewend bent in een andere winkel. Wij zorgen er altijd voor dat je precies krijgt wat je wilt. En dat de schuifdeuren in de goede maat, tot op de millimeter nauwkeurig, wordt geleverd. Daarnaast betekenen lagere vasten kosten voor ons, scherpere prijzen voor de klant. Gegarandeerd de laagste prijs hardhouten schuifpuien van Nederland!

Toont alle 2 resultaten

De voordelen van een schuifpui

Een houten schuifpui heeft in onze ogen alleen maar voordelen. Het grootste voordeel vinden wij dat je je tuin bij het huis kunt betrekken. Het lijkt alsof je meer ruimte hebt en praktisch gezien heb je dit ook. Doordat de deuren van de schuifpui geen ruimte in beslag nemen. Je bespaart dus meer ruimte, hebt meer licht in huis en creëert het gevoel dat je al bijna buiten zit. Een mooie schuifpui geeft het je allemaal. De schuifpui wordt gemaakt van hardhout, in de maat die je nodig hebt. Elke schuifpui is op maat gemaakt door onze vakspecialisten. Onze houten schuifpuien zijn kwaliteitsproducten, die je ook bescherming biedt tegen weer- en geluidshinder.

Houten schuifpui kopen

Voor de aanschaf van een houten schuifpui bent je bij houtenkozijnenloods.nl aan het juiste adres. Bij ons heb je de keuze uit houten schuifpuien in verschillende maten en vormen, voor jou op maat gemaakt. Kies de schuifpui die past bij jouw huis en wensen. Wil je advies van een van onze specialisten of heb je nog vragen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Heb je al besteld? Dan voeren wij altijd een extra controle en goedkeuring met jou uit, naar aanleiding van een technische tekening.

Je krijgt eerst een technische tekening

Omdat jouw tevredenheid bij ons voorop staat, vinden wij het belangrijk dat er op geen enkel vlak miscommunicatie ontstaat. Dankzij onze ideale webshop kun je online jouw houten schuifpui bestellen, in de door jouw gewenste maat. Vervolgens zullen wij een uitgebreide technische tekening naar je opsturen ter controle en goedkeuring. Als je goedkeuring hebt gegeven beginnen wij pas met het produceren van jouw droomschuifpui. Wil je meer informatie over het gehele proces, lees dan onze ‘stappenplan pagina‘.

Kosten schuifpui

De kosten van een schuifpui zijn afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Enerzijds worden de kosten bepaald door de afmetingen van de schuifpui. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende varianten. Zoals een enkele schuifpui of een dubbele schuifpui. Ook kun je kiezen uit een zijlicht of bovenlicht bij je schuifpui. Tot slot kun je nog denken aan extra toevoegingen zoals een kunststof DTS onderdorpel, waar kosten aan verbonden zijn. De kosten zijn dus sterk afhankelijk van jouw wensen. Je kunt al je wensen invoeren in de website en ons systeem berekent automatisch een prijs. Kom je er niet uit? Uiteraard helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze.
×